Anna Ehrner

"Voor mij persoonlijk, krijg ik creativiteit tijdens het glas blazen. Dit is waar glas is ontworpen, waar het is gevormd en tot leven komt. Ik wil werken met glas, niet tegen glas. In mijn ontwerpen, probeer ik mee te gaan met het smelten, met de pure kracht van het glas, hoewel ik op hetzelfde moment probeer om de eenvoud en de subtiliteit te identificeren. "

Een experimentele en minimalistische stylist, Anna Ehrners werk kenmerkt zich door eenvoudige maar krachtige vormen en een mogelijkheid om kleurrijke displays met kleur te bereiken op subtiele manieren. Sluiers van kleur in het glas zijn het handelsmerk van Anna Ehrner geworden, net als de verheven verschillend gekleurde stengels die kenmerkend zijn voor haar glaskunst. Ze is ook de initiator van de best verkochte collecties zoals onze serie Line en contrast.

Bekijk hieronder de series die zij voor Orrefors Kosta Boda heeft uitgebracht.

Bekijk ook andere ontwerpers:

Hoogst gewaardeerde producten

Winkelmand

OVER ONS

Als pure liefhebbers van de mogelijkheden die gemaakt kunnen worden met (kristal) glas, zijn wij begonnen met Glas & Emotie.

Via deze website / webshop proberen we onze beleving over te brengen, maar de objecten zijn zo bijzonder dat het moeilijk is over te brengen op een foto. Het is een bezichtiging waard.

Glas & Emotie
Nieuwstraat 21
7681 EP Vroomshoop

Tel: 0546 645 439

Dag Van Tot
Maandag Op afspraak
Dinsdag 9.00 17.00
Woensdag 9.00 17.00
Donderdag 9.00 17.00
Vrijdag 9.00 17.00
Zaterdag op afspraak